Fordele ved tatoveringer
© Wenn.com

5 skjulte fordele ved tatoveringer

Tatoveringer er fine som kropsudsmykning, men der er faktisk også en række andre og meget overraskende fordele. Se mere her

Tatoveringer er accessories, du selv har designet, og som du altid har med dig. Trenden er udbredt over hele verden, og de kendte hengiver sig også til den smukke kropsudsmykning.

Dog er alle ikke enige om, at tatoveringer er et godt bud på accessories, og måske du kan høre din mormor sige: “Du kommer til at fortryde det en dag!”

Selvom du har hendes stemme i baghovedet, og nogle vælger at få fjernet deres tatoveringer, så er der altså en række skjulte fordele ved den permanente kropsudsmykning. Læs selv med her.

1. Tatoveringer gør dig glad

Udover at du sikkert er glad for de tatoveringer, du har udsmykket din krop med, får du et adrenalinkick af smerterne, når selve tatoveringen foregår hos tatovøren. Dette frigiver endorfiner – ligesom når du spiser chokolade – og dette giver dig følelsen af lykke.

2. En tatovering med én du holder af, forener jer for altid

Og det gælder både en familie-tatovering med din mor eller din søster, men også en venindetatovering.

3. De kan øge dine chancer for at blive ansat

I en ny undersøgelse fra British Sociological Association blev en gruppe med ledelseserfaring sat til at klassificere eventuelle kommende medarbejderne både med og uden tatoveringer.

Det viser sig, at lederne tænker på folk med tatoveringer som unge, hvilket gør ansøgerne cool og energiske. Så når du sammensætter det perfekte outfit til din jobsamtale, skal du måske ikke længere være bange for at vise din tatovering frem.

4. Dit selvbillede er stærkt, selv uger efter du er blevet tatoveret

Dog viser en undersøgelse, at det stærke selvbillede varer endnu længere tid hos mænd end hos kvinder, fordi kvinder har større tendens til at bekymre sig over, hvad andre tænker om deres nye kropsudsmykning.

5. Tatoveringer kan dække dét, du har svært ved at acceptere

Selvom vi synes, at både strækmærker og modermærker er smukke og er med til at gøre dig unik, kan disse dækkes med en tatovering, hvis det kan gøre dig mere selvsikker og glad (men husk nu, at dit modermærke ikke skal dækkes så meget, at du ikke kan holde øje med det).

Én ting, som tatoveringer er perfekte til at dække, er tatoveringer du ikke længere er glad for – eksempelvis en tatovering, som du har fået lavet sammen med din eks-kæreste.