© Maria Thomfeldt

Skønhedseksperten: Dette produkt har reddet mit liv

Karen Marie Groth, grundlægger af Beautyhero.dk, deler sine bedste skønhedstips – inklusiv et produkt, hun bestemt ikke vil løbe tør for

Less is the new more. Sådan lyder Karen Marie Groths skønhedsfilosofi. Den 39-årige grundlægger af Beautyhero.dk plejer sin sarte hud med få og milde produkter og reducerer poser under øjnene med en helt særlig massageteknik.

Hvad er det bedste skønhedsråd, du har fået?

“I Asien siger de, at man skal påføre øjencreme ved først at duppe den på og dernæst rulle med en kold opal-faceroller i retning mod den indre øjenkrog. På den måde bliver væsken under øjnene fordelt optimalt – ruller du udad, kan du på sigt komme til at skabe større poser under øjnene. Efter at have fulgt det råd i et stykke tid kan jeg se en forskel.”

Hvilke produkter vil du nødig løbe tør for?

Azulene calming mask fra Mario Badescu har reddet mit liv. Eller i hvert fald min hud. Den eliminerer rødme, forstørrede kapillærer og al inflammation. Og Jordan Samuel Skins ansigtsrens renser huden uden at den føles tør, takket være indholdet af fugtende olie.”

© Maria Thomfeldt

Hvad dufter du af?

“Jeg vender altid tilbage til Amazing grace fra Philosophy. Det er bare tryghed på flaske.”

Hvad er dine forårsfavoritter til neglene?

“Efter at have været i L.A. er jeg aldrig kommet over det med at have flere farver på neglene, men skal jeg holde mig til én, er det enrosa eller rød fra Chanel.”

Hvilken makeup snyder dig friskere at se på?

Boy brow fra Glossier er uundværlig. Jeg har ikke store, fyldige bryn, tværtimod. Glossiers bryngelé har givet mig øjenbryn, og det løfter og vækker hele ansigtet. Jeg har også en forkærlighed for glitterøjne, som jeg får med en glitterpaste fra Rituel de Fille.”

Hvad er dit bedste hudplejeråd?

“Prøv for guds skyld ikke alt. Gør det enkelt, med få, bæredygtige produkter, der kan flere ting. Og så er kontinuitet vigtig. Rens huden hver dag, og brug øjencreme og natcreme. Så vil du kunne se en forskel. Ikke i morgen, men på den lange bane – og om ti år.

Hvad hjælper et træt ansigt?

En kold sheetmask fra køleskabet giver øjeblikkeligt effekt på huden.”

Du undgår shampoo, der er meget parfumeret. Hvorfor?

“Min hud er meget sensitiv, og det, der bruges i håret, kommer også i kontakt med ansigtet. Desuden er hovedbunden forbundet med ansigtshuden, så hvis den bliver irriteret, kan det hurtigt brede sig til ansigtet.”