Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtscreme

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtscreme

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 6

BEAUTÉ PACIFIQUE - Crème Symphonique – Serien DAY TIME CREMEN

Cremen har den perfekte konsistens, da den føles både fuldfed og let på en og samme gang. Den absorberes med det samme og efterlader huden godt fugtmættet.

2 / 6

SUNDAY RILEY - ICE Ceramide Moisturizing Cream

Cremens fede konsistens er halvdelen af fornøjelsen, når huden smøres med indhold af beskyttende og plejende ceramider.

3 / 6

NEW NORDIC - Natural Magic™ Anti-ageing Cream

Hemmeligheden bag denne nærende creme er indholdet af naturlige urteekstrakter, som på sigt giver en velfugtet og smidig hud.

Læs mere om produktet her

4 / 6

KIEHL'S - Ultra Facial Cream

Den ikoniske creme er en klassiker, som forbliver relevant takket være sine fugtende og blødgørende egenskaber.

Læs mere om produktet her

5 / 6

BIOTHERM - Blue therapy uplift day

Indholdet af rødalger giver cremen den fineste lyserøde farve, samtidigt med at dens konsistens, der bedst kan beskrives som en blanding af vand og olie, får den til at smelte ind i huden.

Læs mere om produktet her

6 / 6

ECOOKING - Young Ansigtscreme

Ung hud har ofte brug for at bliver beroliget, og det bliver den med denne creme med mandelolie og lakridsrodsekstrakt, som giver ro.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER