Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtsrens

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtsrens

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

CLARINS - Gentle Renewing Cleansing Mousse

Fordel moussen på fugtig hud, og mærk, hvordan huden nænsomt bliver renset fri af makeup og dages skidt.

2 / 4

ECOOKING - 50+ Renseskum

Den modne hud kræver masser af fugt, også fra renseprodukt, hvilket man får med denne renseskum, der blandt andet byder på aloe vera.

3 / 4

TROMBORG - Biomolecular Messenger Cleansing Gel

For Tromborg er renseproduktet ikke bare noget der skal rense, men også byde på mindst lige så meget pleje som din creme og serum. Derfor er denne rensegele spækket med hudvenlige bakterier, som hjælper huden og dens pH-værdi i balance.

4 / 4

NIVEA - Double Effect Eye Make-up Remover

Daglig brug af vatrondel og makeupfjerner kan slide på øjnene og især vores øjenvipper. Derfor indeholder Niveas makeupfjerner plejende ingredienser, så du får fjernet øjenmakeuppen uden at slide unødigt på de udsatte øjenvipper.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER