Costume Skønhedsfavoritter: Booster

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Booster

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

CLARINS - Radiance-Plus Golden Glow Booster

Clarins' selvbruner-booster var en af de første på markedet, og er stadig i dag utrolig smart, da du blot skal tilsætte et par dråber til din creme, og så har du ny og solbrun glød et par timer efter.

2 / 3

PAULA'S CHOICE - Niacinamid 10% Treatment

Brug den smarte booster alene eller tilsæt den til din foretrukne creme for et ekstra skud niacinamid, som på sigt mindsker synlige porer og ujævnheder i huden.

3 / 3

RITUALS COSMETICS - The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster

Bakuchiol er en af de ingredienser, som har været meget populær på det seneste, da det har samme egenskaber som A-vitamin. Med Rituals' booster kan du nemt spæde skønhedsrutinerne op med den hypede ingrediens.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER