Costume Skønhedsfavoritter: Dække

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Dække

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

ECOOKING - Farvet Dagcreme

Søger du dække og pleje, får du begge i Ecookings smarte farvede dagcreme.

2 / 5

ELIZABETH ARDEN - Flawless Finish Skincaring Foundation

Denne foundation giver ikke bare en smuk ensartet hudoverflade, men giver også fugt med indhold af hyaluronsyre og C-samt E-vitamin.

3 / 5

TROMBORG - Pep Makeup

Pep makeup er Tromborgs første flydende foundation. Den er en hybrid mellem økologisk pleje og makeup, da den dækker samtidigt med at den byder på UV-filtre og peptider.

4 / 5

IT COSMETICS - Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+

En meget dækkende cc-cream som er perfekt til hverdagsmakeuppen, hvor makeuppen skal være nem og samtidgt holder hele dagen.

Læs mere om produktet her

5 / 5

YVES SAINT LAURENT - Touché Eclat Le Teint Foundation

Skal der være fest, er en holdbar base guld værd, og det får du med denne utroligt holdbare foundation, som desuden giver god dækkeevne uden at føles tung på huden.

Læs mere om produktet her

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER