Costume Skønhedsfavoritter: Hårkur

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Hårkur

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

HAIRLUST - Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Er håret kruset, er fugt næsten altid svaret. Prøv denne smarte balm, som skal virke i ti minutter eller natten over for ekstra dybdevirkende fugt til hele håret.

2 / 3

HÅRKLINIKKEN - Hair Mask

Brug enten masken et kvarter før du går i bad, eller lad den virke i det våde hår i badet. Begge metoder giver et lækkert og velplejet resultat.

3 / 3

SACHAJUAN - Scalp Scrub

Vil du være god ved håret og især hovedbunden, skal du prøve en hovedbundsscrub som denne, hvis skrubbekorn befrier hovedbunden for ophobet skidt og rester fra stylingprodukter.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER