Costume Skønhedsfavoritter: Daglig hårpleje

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Daglig hårpleje

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

HÅRKLINIKKEN - Daily Conditioner

Denne balsam er lavet til at blive brugt hver dag, og vil både fugte og styrke et hår som trænger til daglig pleje.

2 / 4

JOICO - Defy Damage Sleepover Overnight Treatment

Ligesom at huden har godt af ekstra pleje til natten, gør det samme sig gældende for håret, som vil elske at få lov at suge denne fugtgivende leave in-behandling til sig.

3 / 4

HAIRLUST - Pure Bamboo Pillowcase

Har du nogensinde byttet hovedpudebetrækket af bomuld et med et i glat satin eller bambus som dette fra hairlust, vil du vide at det kan mærkes på håret, som bliver langt mindre filtret i løbet af natten.

4 / 4

ECOOKING - Varmebeskyttelse

Bruger du ofte hårtørrer og varm styling er varmebeskyttende spray et must. Denne er både økologisk, beskytter håret og dufter lækkert af citrus og blomster.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER