Costume Skønhedsfavoritter: Hårstyling

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Hårstyling

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

ECOOKING - Saltvand til Håret

Et pift saltvandsspray er en af de nemmeste måder at give håret mere liv, og med denne får du tilmed beskyttelse mod solens stråler og forurening.

2 / 4

GUN-BRITT - Dry Wax Spray

Voks på spray giver en overraskende god effekt, når det fordeles i hårets længder, som straks får mere fylde og glans.

3 / 4

CUTRIN - AURORA CC Silver Mousse

Innovativ mousse, som ikke bare giver håret struktur, men også hjælper til at neutralisere gullige toner i gråt og blond hår.

4 / 4

HAIRLUST - Sea Mineral Wave Spray

Fugt, lækre bølger og fald er bare nogle af fordelene, ved denne saltvandsspray, som bruges i hårets længder og top for mere volumen.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER