Costume Skønhedsfavoritter: Hårvask

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Hårvask

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

AUSTRALIAN BODYCARE - Hair Clean Shampoo

En velfungerende hovedbund er første skridt mod sundt og smukt hår, og med denne shampoo genetableres balancen, så du får mindre gener fra tør kløe og eventuel skæl.

2 / 4

ALTERNA - Meltaway No-Rinse Micellar Cleanser

Hårrens er ikke kun skummende shampoo, hvilket denne innovative creme-til-pulver rens beviser, når du arbejder den ind i håret, som den renser og affedter helt uden brug af vand.

3 / 4

HÅRKLINIKKEN - Balancing Shampoo

Denne shampoo har langt flere egenskaber end blot at rense dit hår, da den også plejer hovedbunden og er så mild, at den kan bruges hver dag.

4 / 4

HAIRLUST - Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Krøller kræver ofte meget fugt, og derfor skal de også renses med ekstra fugtgivende, mild sulfatfri-shampoo, som denne med indhold af aloe vera og glycerin.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER