Costume Skønhedsfavoritter: Intens ansigtspleje

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Intens ansigtspleje

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 6

TROMBORG - Detox Facial Mask

Ægte detox. Det får du med Tromborgs effektive lermaske, som udrenser og giver ny glød.

2 / 6

FOREO - Bear Mini

Ansigtsbehandlinger handler ikke kun om, hvad der smøres på huden, men kan også opnås med strøm og massage. med Foreo mini bear, kan du agere professionel ansigtsbehandler, og selv sætte hudfornyende strøm til ansigtet.

3 / 6

KIELH'S - Calendula Petal Infused Skin-Calming Mask

Nogle gange skal der bare masser af fugt og beroligende pleje til, som du får med Kiehl's blide ansigtsmaske.

Læs mere om produktet her

4 / 6

EXUVIANCE PROFESSIONAL - Glycolic Polish

Skal der sættes skub i cellefornyelsen så prøv denne behandling, som bruges en til tre gange om ugen, hvor indholdet af aha og pha peeler og fjerner døde hudceller.

5 / 6

GUÉRI SKIN SCIENCE - Eyes 01 prepare

Dette niche produkt er særligt udviklet til behandlingen af huden før og efter en kosmetisk behandling. Derfor skal det ene produkt bruges op til operationen, og det andet bagefter for at sikre en optimal helingsprocess.

Læs mere om produktet her

6 / 6

GUÉRI SKIN SCIENCE - Eyes 02 renew

Dette niche produkt er særligt udviklet til behandlingen af huden før og efter en kosmetisk behandling. Derfor skal det ene produkt bruge op til operationen, og det andet bagefter for at sikre en optimal helingsprocess.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER