Costume Skønhedsfavoritter: Multimist

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Multimist

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

EAU THERMALE AVÉNE - Avène Termalkildevand

Avènes Thermal kildevand kan tjene mange forskellige formål: fra kølende opfrisker på en varm sommerdag til beroligende dråber på en irriteret og oprevet hud. Den er derfor en ægte multimist at have derhjemme og med i tasken på farten.

2 / 3

BALANCE BY MILLE DINESEN - Face Mist

Denne mist giver en perfekt sky af pleje fra blandt andet C-vitamin og agurkeekstrakt, som kan bruges under hudplejen eller over makeuppen, når huden skal fugtes i løbet af dagen.

Læs mere om produktet her

3 / 3

URBAN DECAY - All Nighter Setting Spray

Den smarte makeup setting-spray får både makeuppen til at holde længere, opfrisker huden og giver en flot mat finish.

Læs mere om produktet her

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER