Costume Skønhedsfavoritter: Multipleje

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Multipleje

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

WELEDA - Weleda Skin Food Light

Weledas klassiske Skin food har fået en lettere lillesøster, som kan bruges til alt fra ansigtspleje, tørre hårspidser og hænder, uden at føles ligeså fed som den oprindelige creme.

2 / 3

CLARINS - Calm-Essentiel Restoring Treatment Oil

Den nærende olie beroliger og giver balance i huden, når den enten bruges som intensiv kur i 14 dage eller som et supplement til din øvrige pleje.

3 / 3

KIEHL'S - Calendula Serum-Infused Water Cream

To-i-en. Med denne lette creme får du både effekten af plejende creme og effektiv serum, da der i cremen udløses en fugtende serum, idet den smøres over huden.

Læs mere om produktet her

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER