Costume Skønhedsfavoritter: Ny duft

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Ny duft

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 4

MARC JACOBS - Perfect

Parfumen Perfect skal minde os om, at vi alle er perfekte, som vi er, hvilket også kan menes at gøre sig gældende om både parfumens søde duft og fine flakon.

2 / 4

VALENTINO - Donna Born In Roma Yellow Dream edp 50ml

Den cool flakon passer perfekt ind i Valentinos univers og selve duften byder på skønne blomsternoter med et strejf af musk.

3 / 4

VERSACE - Dylan Turquoise

Flakonen er lige dele moderne og nostalgisk med detaljer, der bringer minder om 90'ernes Versace. Selve duften er et resultat af nytænkende bioteknologi, som giver en utroligt frisk og dragende duft.

4 / 4

YVES SAINT LAURENT - Libre EdP

En kraftfuld parfume med et stærkt budskab om frihed, og en sød og intens duft, som er perfekt til festlige aftener.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER