Costume Skønhedsfavoritter: Powermascara

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Powermascara

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

NILENS JORD - Jumbo Mascara

Intens sort farve, masser volumen og et børstehoved som giver masser af produkt på vipperne. Det er bare nogle af denne mascaras egenskaber, som udover at give flotte vipper også giver pleje med E-vitamin.

2 / 5

MAX FACTOR - Divine Lashes

Et, tre eller seks lag? Du bestemmer selv længden og volumen på dine vipper, alt efter hvor mange gange du svinger Max Factors kraftfulde mascara gennem vipperne.

3 / 5

LANCOME - Lash Idòle Mascara

Denne mascara bliver helt sikkert en ny klassiker, da dens lækre formel både kan give diskrete vipper til hverdag og ultra lange vipper til fest, når du lægger flere lag.

Læs mere om produktet her

4 / 5

DUFFBEAUTY - Supreme Lash Mascara

DuffBeauty står ikke bare bag iøjnefaldende kunstige øjenvipper, men også denne mascara, som giver flotte og fyldige vipper.

Læs mere om produktet her

5 / 5

CHRISTIAN DIOR - Diorshow Maximizer 3D

Skal vipperne syne af virkelig meget, er det ikke kun en mascara du bør ty til, men også denne smarte primer, som lægges under din mascara for både ekstra volumen og nærende pleje til hvert enkelt vippehår.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER