Costume Skønhedsfavoritter: Rene hænder

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 – stem på dine favoritter her

Costume Skønhedsfavoritter: Rene hænder

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

GUÉRI - HANDS CLEAN Håndspritgel

Igen i 2021 er håndsprit i høj kurs, og med denne lækre håndsprit fra Gueri får du rene hænder og pleje fra økologisk hvedeplante, der binder fugt i huden.

2 / 3

RITUALS - The Ritual of Sakura Hand Wash

Lad den daglige håndvask blive et helt ritual i sig selv, med denne lyserøde sæbe, der byder på forkælende duft.

3 / 3

SACHAJUAN - Fresh Lavender Exfoliating Hand Wash

Nyd denne sæbes skønne duft af beroligende lavendel, alt imens indeholdende eksfolierende korn, giver både renere og blødere hænder.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER