Costume Skønhedsfavoritter: Skønne hjælpemidler

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Skønne hjælpemidler

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

HAIRLUST - Scalp Massage Brush

Udnyt tiden i badet og masser hårkur eller shampoo ekstra godt ned i hovedbunden med denne smarte massagebørste, som øger blodcirkulationen og nænsomt eksfolierer hovedbunden.

2 / 5

HH SIMONSEN - True Divinity MK2

På bare ti sekunder er glattejernet klar til brug, og giver smukke glatte længder eller bølger, alt efter hvilken teknik du bruger til at style håret.

3 / 5

KENNY BROWS - Kenny Brows Precision Brow Tweezers

Skal du selv stå for stylingen af dine bryn er en god pincet guld værd. Det får du med denne fra Kenny Anker, som gør det en del nemmere at forme brynene og fjerne eventuelle afstikkere.

4 / 5

REAL TECHNIQUES - Everyday Essentials

En pæn makeup kræver nogle gange lidt hjælp i form af de redskaber du bruger til at lægge den. Med dette sæt får du alt til at lægge en flot base, hvor både pensler og makeupsvamp gør det nemmere at lægge foundation og concealer med mere.

5 / 5

FOREO - Luna 3

Vil du gøre mere ud af den daglige rens af ansigtet og sikre dig, at du faktisk bruger den tid, det kræver at få arbejdet makeuppen af huden, vil Foreos klassiske elektriske vaskebørste være svaret. den indstilles på forskellige styrker, og vil både rens og give huden en tiltrængt massage.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER