Costume Skønhedsfavoritter: Smuk indefra

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Smuk indefra

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

VITAYUMMY - Hair & Nails

Er du glad for kombiationen af lækker smag og ingredienser, der styrker negle og hår, så prøv de små lokkende vingummibamser.

2 / 5

NEW NORDIC - Hair Volume™ Gummies

Trænger både hud, hår og negle til lidt kærlighed, så prøv med to tabletter dagligt fra et tilskud, der henter hjælp fra agerpadderok, ølgær og zink.

Læs mere om produktet her

3 / 5

HAIRLUST - Hair Growth Formula Gummies

Smukt hår kommer ikke bare fra hårplejen, men også med hjælp indefra, hvilket du får med de søde gummies, hvis sammensætning af vitaminer giver et styrket hår.

4 / 5

OSLO SKIN LAB - The Solution Beauty Collagen

Kollagen er en af hudens vigtigste byggesten, og du kan bidragge til at opretholde hudens naturlige indhold af kollagen med et smart og smagsneutralt kollagentilskud som dette.

5 / 5

NOVO VITA - DermaPrime+

Tre kapsler om dagen. mere skal der ikke til at hjælpe med at opretholde hudens indhold af kollagen, som hjælpes på vej med indhold af antioxidanter og marinekollagen.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER