Costume Skønhedsfavoritter: Stamceller

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Stamceller

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 3

RUDOLPH CARE - Firming Perfector Serum

Æblestamceller er en af hovedingredienserne i dette økologiske serum, som understøtter hudens evne til at forny sig samtidigt med at to slags hyaluronsyrer giver masser af fugt og glød.

2 / 3

ECOOKING - 50+ Serum

Serummet, som er udviklet med den modne hud for øje, fugter og hjælper til at opretholde hudens spændstighed og glød med hjælp fra stamceller, hyaluronsyrer og aloe vera.

3 / 3

PARFUMS CHRISTIAN DIOR - Capture Total C.E.L.L Energy Super Potent Serum

Der er flere års forskning bag dette serum, hvis indhold er fokuseret på at sætte gang i hudens egne celler, så du efterhånden vil kunne se og mærke at huden bliver godt fugtmættet og friskere at se på.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER