Costume Skønhedsfavoritter: Superfugt

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Superfugt

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 5

BIOTHERM - Life Plankton Elixir

Fugt er kodeordet for dette lækre, serum, der straks giver huden fugtmættet glød.

Læs mere om produktet her

2 / 5

GUÉRI SKIN SCIENCE - Eyes illuminate

Forkæl den tynde hud om øjnene med dette serum målrettet til at pleje og opfriske, takket være dens smarte metalkugle, som køler, når du ruller den under øjnene.

3 / 5

ELISABETH ARDEN - Ceramide Capsules Hyaluronic Acid

De små perlemorsbeklædte kapsler byder på en dejlig dosis fugt med hyaluronsyre og ceramider, der næsten føles som silke, når du smører den på ansigt og hals.

4 / 5

BEAUTÉ PACIFIQUE - Superfruit Serum

Som navnet afslører er superfruit-serummet spækket med potent indhold fra nordiske superfrugter såsom multebær, havtorn og tyttebær. Det giver utroligt god fugt og har en dejlig konsistens, som straks giver lækker fugtmættet glød.

5 / 5

ANNEMARIE BÖRLIND - 2-Phase Aloe Vera Shake

Er huden irriteret, skal der beroligende pleje til, som du får fra denne smarte og fugtende blanding af alt det bedste fra naturen, hvilket blandt andet tæller aloe vera og botaniske olier.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER