Costume Skønhedsfavoritter: Superserum

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021

Costume Skønhedsfavoritter: Superserum

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021 - stem på dine favoritter her

1 / 6

LANCÔME - Advanced Génifique Serum

Smør morgen og aften med den potente blanding af præ- og probiotika, som genskaber hudens balance og styrker den beskyttende hudbarriere.

Læs mere om produktet her

2 / 6

PAULA'S CHOICE - Paula’s Choice Discoloration Repair Serum

Solskader og mørke pigmentpletter er noget, mange døjer med - særligt efter en lang sommer. Med dette effektive serum, skulle de mørke pletter gerne reduces ved hjælp af blandt andet bakuchiol.

3 / 6

FORMULA 10.0.6 -

Effektiv A-vitamin er hovedingrediensen i dette serum, som sætter skud i hudens egen fornyelseproces ligesom at indhold af koffein øger mikrocirkulationen i huden.

4 / 6

OLE HENRIKSEN - Banana Bright Vitamin C Serum

C-vitamin og en gullig farve inspireret af makeuppens verden, er bare nogle af de egenskaber, som gør, at dette serum giver øjeblikkeligt smukkere hud. Idet serummet smøres på, vil du kunne se, at huden ser mere ensartet ud, ligesom at dets plejende ingredienser på sigt giver en sundere hud.

5 / 6

BEAUTÉ PACIFIQUE - Créme Symphonique - serien

Søger du øjeblikkelig fugt, så er det dette hyaluron-baserede serum, du skal gå efter. Dens geleagtige konsistens giver straks glød og fugtmættet glød.

6 / 6

EXUVIANCE PROFESSIONAL - Retinol Serum

Dette potente retinol-serum stimulerer cellefornyelsen og giver fornyet glød, når du indledningsvist smører med det en til to gange om ugen, og dernæst øger intensiteten ved at bruge det hver dag.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2021.

STEM & VIND HER