Skønhedsfavoritter ansigscreme anti age

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtscreme - anti-age

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtscreme - anti-age

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Crème Paradoxe fra Beauté Pacifique

1 / 3

Crème Paradoxe fra Beauté Pacifique

Denne klassiker af en dagcreme har nærmest magiske evner. Den tilføjer hele to former for A-vitamin og hjælper med at reparere huden.

Age Reverse + Rebuild-5 Cream fra Exuviance Professional

2 / 3

Age Reverse + Rebuild-5 Cream fra Exuviance

Ikke nok med at cremen indeholder E-vitamin, som kan hjælpe med at forbedre både spændstighed og volumen i huden, så er den også lækker at påføre - det føles næsten som blød flødeskum.

Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream fra Biotherm

3 / 3

Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream fra Biotherm

Denne dagcreme giver en opfriskende og let følelse. Formularen smelter hurtigt ind i huden og indeholder retinol kombineret med algeekstrakt, som hjælper med at mindske pigmentpletter, rynker og fine linjer.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER