Skønhedsfavoritter ansigtscreme pleje

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtscreme - korrigerende pleje

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtscreme - korrigerende pleje

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Essential-Repair-Cream-fra-Kunkeei

1 / 6

Essential Repair Cream fra Kunkeei

Cremen omfavner din hud med en rig tekstur, som er let at smøre ud og hurtigt trænger ind i huden. Ingredienserne, der alle er af naturlig oprindelse, er særligt velegnede til hud, der er plaget af inflammation.

Anti-Spot Dagcreme fra Nivea

2 / 6

Anti-Spot Dagcreme fra Nivea

Hvis du døjer med pigmentpletter, kan denne dagcreme være et perfekt match til dig. Den lette og fugtgivende creme beskytter huden mod solen og mindsker eksisterende solskader.

Boosting Face Oil fra Yrolí

3 / 6

Boosting Face Oil fra Yrolí

Ingredienserne i denne ansigtsolie er sammensat efter hudens molekylære opbygning. Den flydende konsistens trænger hurtigt ind i huden og leverer dybdegående pleje med en udjævnende effekt.
Læs mere om produktet her.

Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream

4 / 6

Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream

Vågn op med fornyet glød i ansigtet med denne natcreme, som hjælper med at genoprette din hudbarriere. Den lette og flødeskumsagtige konsistens absorberes hurtigt i huden og sørger for fuld effekt af cremens plejende egenskaber.

Repair Cream fra Rønsbøl

5 / 6

Repair Cream fra Rønsbøl

Denne reparerende specialcreme til ansigtet er blandt andet beriget med abrikoskerneolie, sheasmør og macadamiaolie, som har en nærende, helende og udglattende virkning på huden.
Læs mere om produktet her.

The Rich Cream fra Augustinus Bader

6 / 6

The Rich Cream fra Augustinus Bader

Denne dagcreme har intense fugtgivende evner, og så er formularen baseret på en patenteret opskrift, der indeholder aminosyrer, vitaminer og syntetiserede molekyler, som hjælper med at forbedre hudens reparationsprocesser.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER