Skønhedsfavoritter Ansigtsmaske

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtsmaske

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtsmaske

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Beauty Sleep Mask fra Amazing Space

1 / 5

Beauty Sleep Mask fra Amazing Space

Påfør denne ansigtsmaske lige inden sengetid, og vågn op med fugtet og forfinet hud. Lavendel og ylang-ylang tilfører en aromatisk duft, som får dig til at slappe af, så du kan nyde din skønhedssøvn til fulde.

Instant Detox Mask fra Caudalie

2 / 5

Instant Detox Mask fra Caudalie

Ægte detox. Det er lige præcis det, du får med denne dybderensende maske fra det franske kultbrand, Caudalie. Maskens lyserøde ler er god til fedtet hud, da det absorberer overskydende olie og fjerner snavs fra porerne.

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask fra Kiehl’s

3 / 5

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask fra Kiehl’s

Hovednavnet i denne ansigtsmaskes formular er squalane – skønhedsverdenens superhelt, når det kommer til bekæmpelse af tør hud og stabilisering af hudens fugtbarriere.

Drink Up Intensive Overnight Mask fra Origins

4 / 5

Drink Up Intensive Overnight Mask fra Origins

Denne natmaske kan slukke selv den værste tørst i huden og er derfor helt perfekt, hvis du døjer med dehydreret hud. Den oversvømmer straks huden med fugt og holder den blød i op til 72 timer.

Glycolic Microdermabrasion Polish fra Neostrata

5 / 5

Glycolic Microdermabrasion Polish fra Neostrata

En ansigtsmaske forklædt som en scrub. Denne polish fra Neostrata indeholder AHA og PHA, som er en genial kombination, der både eksfolierer og fugter huden. For at få fuld effekt skal cremen sidde på huden i 1-5 minutter.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER