Skønhedsfavoritter_2022_Kat_4

Costume Skønhedsfavoritter: Apotekerbrand

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Apotekerbrand

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Lips & Dry Spots Balm fra Decubal

1 / 3

Decubal

Decubal er et sikkert valg for alle hudtyper, og det er netop derfor, at de har en fast plads på hylderne i de danske apoteker. Alle produkter er fri for parfume, og en stor del er udstyret med med den højest mulige allergicertificering på markedet.

Australian Bodycare

2 / 3

Australian Bodycare

Australian Bodycare blev lanceret på apotekerne i 1990’erne, og du finder dem stadig på hylderne i dag. Det helt særlige kendetegn for de problemløsende produkter er den velkendte og naturlige tea tree oil, der er exceptionel til at bekæmpe bakterier.

Eau Thermale Avène

3 / 3

Eau Thermale Avène

Produkterne fra Avène er en gammel kending på de danske apoteker. Den hemmelige ingrediens er termalkildevand, som har beroligende egenskaber og gør plejeprodukterne særligt velegnede til sensitiv hud.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER