Skønhedsfavoritter Blødt hår

Costume Skønhedsfavoritter: Blødt hår

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Blødt hår

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Scalp Scrub fra Australian Bodycare

1 / 3

Scalp Scrub fra Australian Bodycare

Rent hår og sund hovedbund. Denne hovedbundscrub fra Australian Bodycare fungerer ikke kun som effektiv eksfoliering – den vasker også håret rent som en shampoo.

Hair Hydrating Crème fra Hårklinikken

2 / 3

Hair Hydrating Crème fra Hårklinikken

Kom de tørre spidser til livs med denne leave-in conditioner, som giver intens pleje til håret ved hjælp af kraftfulde og naturlige ingredienser fra blandt andet økologisk arganolie og solsikkefrøolie.

Scalp Scrub fra Sachajuan

3 / 3

Scalp Scrub fra Sachajuan

Vil du være god ved din hovedbund, skal du prøve en hovedbundsscrub som denne, hvor skrubbekornene befrier hovedbunden for ophobet skidt og rester fra stylingprodukter.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER