Skønhedsfavoritter blush

Costume Skønhedsfavoritter: Blush

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Blush

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Blush fra ecooking

1 / 3

Blush fra Ecooking

Kombinationen af nærende olier og E-vitamin skaber en cremet konsistens, som lægger sig let på huden og efterlader en fin farve og en let shine, der holder hele dagen.

Do-it-all Stick Blush fra H&M Beauty

2 / 3

Do-it-all Stick Blush fra H&M Beauty

Denne alt-i-én blush er perfekt at have med på farten. Den cremede konsistens smelter elegant på huden og tilføjer en let glow samt en diskret farve på læber, kinder og øjne.

Vanish Blush Stick fra Hourglass

3 / 3

Vanish Blush Stick fra Hourglass

Silkeblød konsistens, opbyggelig farve og creme-til-pudder finish. Blushen fra Hourglass er smukt pakket ind og nem at påføre. Formularen indeholder antioxidanter, der giver en smooth fornemmelse på huden.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER