Skønhedsfavoritter Bodylotion

Costume Skønhedsfavoritter: Bodylotion

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Bodylotion

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

The Whipp fra Mantle

1 / 6

The Whipp fra Mantle

Cremens bløde konsistens og friske duft gør påførelsen til en sand fornøjelse – og den rige formular med blandt andet CBD, shea smør, hyaluronsyre, jojoba og E-vitamin giver dybdegående fugt til huden.

Retexturing Treatment fra Exuviance Professional

2 / 6

Retexturing Treatment fra Exuviance

Som navnet antyder, har denne bodylotion optimale evner til at genopbygge og blødgøre huden. Hovedrollen på ingredienslisten er AHA, som sætter fart i cellefornyelsen og giver huden elasticitet.

Bionic Lotion fra Neostrata

3 / 6

Bionic Lotion fra Neostrata

Denne bodylotion er særligt god til sensitiv og følsom hud. Den lette og behagelige konsistens føles rar på huden, og indholdet af PHA har intense fugtgivende evner, som hjælper med at genopbygge hudens struktur.

Skin Food Body Lotion fra Weleda

4 / 6

Skin Food Body Lotion fra Weleda

En lettere udgave af brandets kultcreme, Skin Food Original. Cremen indeholder ekstrakt fra kamille, morgenfrue og stedmoderblomst, og dens fugtgivende og blødgørende evner er perfekte til tør hud.

Deep Moisturizing Body Lotion fra Relevant

5 / 6

Deep Moisturizing Body Lotion fra Relevant

Med et strejf af citrus og calendula føles denne bodylotion forfriskende at påføre. Den rige konsistens trænger hurtigt ind i huden, imens niacinamid, inulin og havreolie bidrager til at holde huden i balance.

Ritual of Ayurveda Body Cream fra Rituals

6 / 6

Ritual of Ayurveda Body Cream fra Rituals

Kombinationen af den fede konsistens og den søde duft af indisk rose og mandelolie gør påførelsen af denne bodylotion til en virkelig behagelig oplevelse. Cremen trænger hurtigt ind i huden og giver intens næring.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER