Skønhedsfavoritter bodyscrub

Costume Skønhedsfavoritter: Bodyscrub

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Bodyscrub

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Body Exfoliator fra Relevant

1 / 3

Body Exfoliator fra Relevant

Kombinationen af de små fine korn, som består af vulkanske lavasten, og den sulfatfrie formular eksfolierer blidt huden og efterlader den blød og fugtig uden at fjerne hudens naturlige olier.

Ritual of Sakura Sugar Body Polish fra Rituals

2 / 3

Ritual of Sakura Sugar Body Polish fra Rituals

Det er sammensætningen af sukker, japanske olier og eksfolierende kirsebær, der gør denne bodyscrub ekstra lækker. Den fjerner effektivt døde hudceller og blødgør huden.

Softly Exfoliating Body Scrub fra Beauté Pacifique

3 / 3

Softly Exfoliating Body Scrub fra Beauté Pacifique

Du får frisk hud og en smuk glød med denne bodyscrub. Den indeholder små runde perler af naturlig oprindelse, som fugter samtidig med, at de skånsomt løsner døde hudceller.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER