Skønhedsfavoritter Bryn og vipper

Costume Skønhedsfavoritter: Bryn og vipper

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Bryn og vipper

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

High Impact Lash Amplifying Serum fra Clinique

1 / 4

High Impact Lash Amplifying Serum fra Clinique

Opnå længere, tykkere og mørkere vipper med denne plejende serum fra Clinique. Den er supernem at påføre langs vippekanten takket være den smarte og brugervenlige applikator.

Eyebrow Serum fra Pure & Care

2 / 4

Eyebrow Serum fra Pure & Care

En unik kombination af peptider og planteekstrakt. Det er hemmeligheden bag denne serum, som styrker væksten af dine øjenbryn og får dem til at fremstå fyldigere.
Læs mere om produktet her.

Brow Gel Clear fra Kenny Brows

3 / 4

Brow Gel Clear fra Kenny Brows

Denne transparente stylinggel hjælper med at fremhæve og forme dine bryn. Konsistensen er let, og den lille børste gør den nem at bruge. Og så holder resultatet dagen lang!

High Define Brow Gel fra DuffBeauty

4 / 4

High Define Brow Gel fra DuffBeauty

En klar og svedresistent øjenbrynsgel, der ikke bare sørger for at holde dine bryn på plads, men også plejer dem takket være arginin, panthenol og tranebærkoncentrat.
Læs mere om produktet her.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER