Skønhedsfavoritter_2022_Kategori_concealer

Costume Skønhedsfavoritter: Concealer

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Concealer

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

ecooking concealer

1 / 3

Concealer fra Ecooking

Det cremede mix af E-vitamin og jojobaolie smelter let ind i huden og dækker alt lige fra mørke rander til urenheder. Takket være den cremede konsistens er concealeren særligt velegnet til tørre områder.

Perfectionist Concealer Natural fra Kenny Skin

2 / 3

Perfectionist Concealer Natural fra Kenny Skin

Denne concealer lægger sig let på huden og udjævner hudtonen, så den fremstår mere ensartet. Derudover hjælper den med at minimere fine linjer og absorberer olie i huden, hvilket kan være en fordel, hvis du har fedtet hud.

Touche Éclat Illuminating Pen fra YSL

3 / 3

Touche Éclat Illuminating Pen fra YSL

En sand klassiker. YSLs lille tryllepen kan både bruges som concealer under øjnene eller som highlighter, der fremhæver dine bedste træk på naturlig vis. Den egner sig til alle hudtyper og ser pæn ud i tasken.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER