Skønhedsfavoritter den grønne serie

Costume Skønhedsfavoritter: Den grønne serie

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Den grønne serie

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Nilens Jord serie

1 / 3

Nilens Jord

Nilens Jord har relanceret sin klassiske hudplejeserie i genanvendelig og miljøvenlig emballage. Helt specielt for den nye emballage er refill-systemet, hvor den indvendige beholder kan tages ud, når produktet er opbrugt, og erstattes med en ny refill med nyt indhold.

A-derma serie

2 / 3

A-derma

Biology er navnet på A-dermas nye hudplejeserie, som er udviklet med henblik på at styrke hudens naturlige økosystem. Produkterne er fremstillet af naturlige, økologiske og veganske ingredienser, mens emballagen består af 50-100 % genbrugsplast og genanvendeligt plast. Derudover er æskerne fremstillet af karton fra bæredygtigt forvaltede skove.

Relevant

3 / 3

Relevant

Relevant har skabt et grønt univers af hudpleje, som har fokus på at behandle naturen med respekt. Produkterne er sat sammen af økologiske, naturlige og veganske ingredienser, som har tilfælles, at de er bionedbrydelige og bæredytigt fremskaffet. Emballagen er desuden fremstillet af genbrugsmaterialer.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER