Duft klassiker

Costume Skønhedsfavoritter: Duft - Klassiker

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Duft - Klassiker

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

La Vie Est Belle fra Lancôme

1 / 4

La Vie Est Belle fra Lancôme

Lancômes ikoniske parfume La Vie Est Belle er bygget op omkring iris-blomstens elegante toner, og vi kan næsten kun blive glade af den blomstrende duft.

Libre fra YSL

2 / 4

Libre fra YSL

Det er kombinationen af den sensuelle orangeblomst og feminine lavendel, som skaber de intense og varme duftnoter, der kendetegner YSLs klassiske Libre.

Flowerbomb fra Viktor & Rolf

3 / 4

Flowerbomb fra Viktor & Rolf

Flowerbomb fra Viktor & Rolf er en ægte klassiker med den skønneste duft, der bedst kan beskrives som én stor blomstersymfoni - pakket ind i en smuk flakon, der pynter på badeværelset.

Sì fra Giorgio Armani

4 / 4

Sì fra Giorgio Armani

Giorgio Armanis velkendte Sì har en let og feminin duft med noter af frugt og blomster, der bliver hængende som et diskret touch på huden hele dagen.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER