Skønhedsfavoritter_2022_Kat_28

Costume Skønhedsfavoritter: Duft - Niche

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Duft - Niche

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

When The Rain Stops fra Maison Margiela

1 / 3

When The Rain Stops fra Maison Margiela

Med inspiration fra forårets klare friskhed har Maison Margiela udviklet denne duft, som giver associationer til den naturlige duft, der opstår i det øjeblik, solens stråler bryder igennem efter et regnskyl.

Les Infusion D'Iris fra Prada

2 / 3

Les Infusion D'Iris fra Prada

Den rene duft af nyvaskede lagner og bar hud. Det er inspirationen bag parfumen fra Prada, som er opbygget af naturlige olier og ekstrakter.

Youth fra ZarkoPerfume

3 / 3

Youth fra ZarkoPerfume

Det særlige ved Zarko’s Youth parfume er, at det er en molekyleduft med noter af frugt, blomster og vanilje, der udvikler sig sammen med din naturlige kropsduft. Duften er derfor personlig og helt unik.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER