Skønhedsfavoritter Duft nyhed

Costume Skønhedsfavoritter: Duft - Nyhed

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Duft - Nyhed

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Polo Earth fra Ralph Lauren

1 / 3

Polo Earth fra Ralph Lauren

Denne nyhed fra Ralph Lauren er en ekstra sympatisk udgave af klassikeren, Polo. Den hylder skønheden ved naturen, idet den indeholder ingredienser, som er af 97 % naturlig oprindelse.

My Way Floral fra Giorgio Armani

2 / 3

My Way Floral fra Giorgio Armani

My Way Floral er en opløftende og blomstrende nyhed fra Giorgio Armani. Parfumen har klare og friske toner af citron, som vi er vilde med.

Born In Roma Coral Fantasy fra Valentino

3 / 3

Born In Roma Coral Fantasy fra Valentino

Valentinos nye parfume har en perfekt afbalanceret duft med orientalske og frugtige blomsternoter, som får selskab af en mild duft af en saftig kiwi.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER