Skønhedsfavoritter foundation

Costume Skønhedsfavoritter: Foundation

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Foundation

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Second Skin Foundation fra Nilens Jord

1 / 4

Second Skin Foundation fra Nilens Jord

Som navnet antyder, giver denne foundation et meget naturligt look. Den vandbaserede formular smelter let ind i huden og indeholder A-, C- og E-vitamin samt hyaluronsyre, der plejer og giver fugt.

Foundation fra Ecooking

2 / 4

Foundation fra Ecooking

Med sin bløde konsistens og lette dækkeevne charmerer denne foundation sig ind på huden og efterlader den med et diskret shine. Blandt formularens fordele er SPF 15, hyaluronsyre og niacinamid, som hjælper med at udjævne hudens tekstur.

Your Skin But Better CC+ fra It Cosmetics

3 / 4

Your Skin But Better CC+ fra It Cosmetics

Dagcreme, serum, primer, foundation og SPF 50 i ét og samme produkt? Det lyder næsten for godt til at være sandt – men det er lige præcis, hvad du får med denne foundation, som har en høj dækkeevne og giver et glat og jævnt look.

Luminous Silk fra Giorgio Armani

4 / 4

Luminous Silk fra Giorgio Armani

Den silkebløde konsistens og opbyggelige dækkeevne glider let på huden og efterlader en mat og blød finish. Derudover indeholder formularen en micro-fil-teknologi, som hjælper med at forbedre hudens struktur.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER