Skønhedsfavoritter_2022_Kat_21

Costume Skønhedsfavoritter: Hårstyling

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Hårstyling

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Styling Wax fra Hårklinikken

1 / 3

Styling Wax fra Hårklinikken

Fremhæv krøller, eller skab et skarpt og glat look med denne styling wax, som indeholder ekstrakt af rosmarin og salvie, der virker nærende og plejende på håret.

CC Silver Mousse fra Cutrin

2 / 3

CC Silver Mousse fra Cutrin

En alsidig mousse, der giver håret volumen og let tekstur og hjælper med at neutralisere gullige toner i naturligt lyst eller gråt hår.

Limesouffle fra Less Is More

3 / 3

Limesouffle fra Less Is More

Denne økologiske styling creme er velegnet til alle hårtyper og har et fleksibelt hold. De rene, æteriske olier efterlader en frisk duft i håret, mens bivoks og kokosolie plejer håret.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER