Skønhedsfavoritter Innovation

Costume Skønhedsfavoritter: Innovation

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Innovation

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Micro-Needling Symphonique fra Beauté Pacifique

1 / 4

Micro-Needling Symphonique fra Beauté Pacifique

Effektivisér din hudplejerutine med dette kit fra Beauté Pacifique, der hjælper med at reducere mørke rander og mindsker fine linjer under øjnene. De innovatione microneedling patches indeholder hver ca. 900 selvopløsende nåle med aktive ingredienser og krystalliseret hyaluronsyre.

Gel iQ fra Depend

2 / 4

Gel iQ fra Depend

Invitér veninderne med hjem, og skab jeres egen salonoplevelse inden for hjemmets fire vægge. Stjernen i dette neglesæt fra Depend er en helt ny gelformular, som giver dig flotte og glansfulde negle med professionelt finish.
Læs mere om produktet her.

Bear fra Foreo

3 / 4

Bear fra Foreo

Opstrammende ansigtsbehandlinger handler ikke kun om, hvad der smøres på huden - gode resultater kan også opnås med strøm og massage. Med Foreo mini bear kan du agere professionel ansigtsbehandler og selv sætte hudfornyende strøm til ansigtet.

Eye Mask Gold Pure and Care

4 / 4

Hydrogel Eye Mask Gold fra Pure & Care

Pure & Care står bag denne intense øjenmaske, som er en rene forkælelse for den sarte hud under øjnene. Den gør alt det rigtige og så kan med fordel opbevares i køleskabet for en ekstra kølende effekt.
Læs mere om produktet her.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER