Skønhedsfavoritter læbefarve

Costume Skønhedsfavoritter: Læbefarve

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Læbefarve

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Almost Lipstick fra Clinique

1 / 3

Almost Lipstick fra Clinique

Ikke helt en læbestift, ikke helt en lipgloss. Cliniques klassiske Almost Lipstick glider let over læberne og efterlader en diskret farve, som kan bygges op med flere lag. Den populære farve Black Honey blev ultrahot på TikTok for nylig.

Cream Lip Color fra H&M Beauty

2 / 3

Cream Lip Color fra H&M Beauty

Denne klassiske læbestift fra H&M Beauty har medium dækkeevne samt en rig og cremet konsistens, der let fordeler sig på læberne og giver dem en fin farve og et naturligt shine.

Retro Matte Lipstick fra MAC Cosmetics

3 / 3

Retro Matte Lipstick fra MAC Cosmetics

Langtidsholdbar, intens i farven og med en mat finish. Denne ikoniske læbestift fra MAC Cosmetics behøver ingen større introduktion. Vores yndlingsfarve er helt sikkert den klassiske røde Ruby Woo.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER