Skønhedsfavoritter mascara

Costume Skønhedsfavoritter: Mascara

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Mascara

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Full Look Mascara fra Nilens Jord

1 / 6

Full Look Mascara fra Nilens Jord

Det klassiske børstehoved adskiller vipperne og giver et voluminøst look, som holder hele dagen, mens plejende provitamin B5 og E-vitamin tilføjer både glans og elasticitet til dine vipper.

Mascara fra Ecooking

2 / 6

Mascara fra Ecooking

De perfekte vipper handler især om den perfekte børste, og det er hele idéen bag dette produkt. Ecooking har lavet én sort mascara, hvortil man kan vælge imellem fire forskellige børster, så du får den, der passer til dit behov.

Supreme Lash Mascara fra DuffBeauty

3 / 6

Supreme Lash Mascara fra DuffBeauty

Denne mascara kan meget mere end at give super flotte og lange vipper. Den er drys-fri og fyldt med vippe-forstærkende ingredienser designet til at separere, forlænge og løfte hver enkelt lille vippe til et perfekt look. Læs mere om produktet her.

Le 8 Hypnôse fra Lancôme

4 / 6

Le 8 Hypnôse fra Lancôme

Voluminøse og stærke vipper er præcis, hvad du får med denne mascara fra Lancôme, som er udstyret med et kurvet børstehoved og masser af serum.

Lash Clash Mascara fra YSL

5 / 6

Lash Clash Mascara fra YSL

Et par strøg af denne mascara fra YSL giver dine vipper et fyldigt og ultrasort look, som holder hele dagen - og natten med.

Macstack Mascara fra MAC Cosmetics

6 / 6

Macstack Mascara fra MAC Cosmetics

“Volumen” – det er keyword for denne mascara. Børstehovedet sørger for, at der kommer masser af produkt på vipperne, og formularen er udviklet specielt til, at du kan lægge flere lag oven på hinanden for maksimal effekt.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER