Skønhedsfavoritter neglelak

Costume Skønhedsfavoritter: Neglelak

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Neglelak

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Nail Polish fra Ecooking

1 / 3

Nail Polish fra Ecooking

Det kan være svært at lægge en flot neglelak, men det er det bestemt ikke med denne lak fra Ecooking. Den brede pensel fordeler produktet med få strøg og efterlader et intenst og jævnt lag af farve.

Nail Polish fra H&M Beauty

2 / 3

Nail Polish fra H&M Beauty

Farvestrålende og glansfulde negle er, hvad du får med denne neglelak fra H&M Beauty. Lakken er nem at påføre med den brede pensel og forbliver flot på neglene i flere dage.

Vinylux Long Wear Polish fra CND

3 / 3

Vinylux Long Wear Polish fra CND

Få sunde og flotte negle med denne neglelak fra CND, der er udstyret med en kurvet børste og indbygget base coat. Formularen indeholder keratin, E-vitamin og jojobaolie, som sikrer stærke negle.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER