Skønhedsfavoritter_2022_Kat_3

Costume Skønhedsfavoritter: Plej dine læber

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Plej dine læber

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Lips & Dry Spots Balm fra Decubal

1 / 3

Lips & Dry Spots Balm fra Decubal

Denne salve er til dig, der døjer med tørre læber ud over det sædvanlige. Kombinationen af E-vitamin, oprenset lanolin og bivoks har en plejende og helende virkning.

Cooling Lip Balm fra SMUK Skincare

2 / 3

Cooling Lip Balm fra SMUK Skincare

Læbepomaden har en kølende og stimulerende effekt, lige så snart den rammer læberne. Derudover efterlader den dine læber superbløde og med en flot glans.

Calm Balm fra Karmameju

3 / 3

Calm Balm fra Karmameju

En nærende balm med aromaterapeutisk duft af kamille og lavendel, der gør dine læber superbløde. Den kan også bruges på tørre hænder, albuer, fødder - ja, selv i hårspidserne!

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER