Skønhedsfavoritter Primer

Costume Skønhedsfavoritter: Primer

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Primer

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Primer fra Ecooking

1 / 3

Primer fra Ecooking

Brug den alene eller som primer under makeuppen. Denne nærende cocktail af E-vitamin, niacinamid og hyaluronsyre giver huden en mere jævn overflade samt et diskret og naturligt tint.

Poreless Putty Primer fra E.l.f

2 / 3

Poreless Putty Primer fra E.l.f

Hemmeligheden bag denne bløde og fløjlsagtige primer er, at den indeholder squalane, som hjælper med at holde makeuppen på plads, samtidig med at det beskytter huden mod fugttab i løbet af dagen.

Skinperfect Primer fra Dermalogica

3 / 3

Skinperfect Primer fra Dermalogica

Det er vigtigt at passe på solens stråler, selvom man har lagt makeup i ansigtet. Denne viden har Dermalogica taget til sig, og resultatet er en primer med SPF 30, der gør huden klar til makeup.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER