Skønhedsfavoritter ren hud

Costume Skønhedsfavoritter: Ren hud

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Ren hud

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Nourishing Cleansing Balm fra Kunkeei

1 / 4

Nourishing Cleansing Balm fra Kunkeei

Denne ansigtsrens fra Kunkeii er blød som honning og hjælper med at bevare hudens mikrobiom og vigtige lipider – og så fjerner den effektivt makeup, solcreme og snavs. Den kan med fordel også bruges som dybderensende ansigtsmaske.

Glycolic_Mousse_Cleanser

2 / 4

Glycolic Mousse Cleanser fra Neostrata

Den lette og skummende mousse fra Neostrata indeholder AHA, som skånsomt renser huden, samtidig med at den har en eksfolierende effekt, der efterlader huden frisk og fornyet.

Double Effect Eye Make-up Remover fra Nivea

3 / 4

Double Effect Eye Make-up Remover fra Nivea

Daglig brug af vatrondel og makeupfjerner kan slide på øjnene – og især på vipperne. Derfor indeholder Niveas makeupfjerner plejende ingredienser, så du får fjernet øjenmakeuppen uden at slide unødigt på de udsatte øjenvipper.

Makeup Remove Pads fra Berthelsen Beauty Bear

4 / 4

Makeup Remove Pads fra Berthelsen Beauty Bear

Glem alt om de almindelige vatrondeller, som allerede skal smides ud efter én gangs brug, og tag et kig på disse genanvendelige makeup remover pads, der er bløde som en sky takket være bomuld og bambus.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER