Skønhedsfavoritter Serum pleje

Costume Skønhedsfavoritter: Serum - Korrigerende pleje

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Serum - korrigerende pleje

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Replenish & Restore Serum fra Kunkeei

1 / 7

Replenish & Restore Serum fra Kunkeei

Dette serum hjælper med at bringe huden tilbage til sin oprindelige balance takket være præ- og postbiotika samt C-vitamin. Konsistensen føles let på huden og kan bruges på alle hudtyper, da den er parfumefri.

The Glow Serum fra Mantle

2 / 7

The Glow Serum fra Mantle

CBD, lakridsrodsekstrakt, bisabolol og bakuchiol. Det er blot nogle af de aktive ingredienser og botaniske stoffer i dette serum, som giver din hud et smukt og naturligt glow.

Brightening Serum fra Exuviance Professional

3 / 7

Brightening Serum fra Exuviance Professional

Hvis du døjer med hyperpigmenterede områder og mørke pletter, er det måske dette serum, du skal have fat i. Formularen indeholder B-resorcinol, som har en effektiv virkning på de processer, der styrer pigmentering i huden.

Hyaluronic Acid Serum fra Pure & Care

4 / 7

Hyaluronic Acid Serum fra Pure & Care

Dette serum fra Pure & Care booster huden med sodium hyaluronate, som er et super effektivt middel mod dehydrert hud, da det hjælper med at skabe balance i hudens fugtniveau.
Læs mere om produktet her.

Peeling Serum fra Australian Bodycare

5 / 7

Peeling Serum fra Australian Bodycare

Australian Bodycare er kendt for at bruge ingredienser, som stammer fra den australske natur – og dette serum er ingen undtagelse. Stjernen på indgredienslisten er lime pearl, der har et naturligt indhold af AHA-frugtsyre, som effektivt og skånsomt peeler huden.

Peeling Serum fra Rønsbøl

6 / 7

Peeling Serum fra Rønsbøl

Dette serum fra Rønsbøl er en enzympeeling. De plejende ekstrakter fra papaya og tang hjælper huden med at optage de fugtgivende og styrkende ingredienser, som efterlader huden blød og jævn.
Læs mere om produktet her.

Anti-Dark Spot Serum fra Nivea

7 / 7

Anti-Dark Spot Serum fra Nivea

Hemmeligheden i dette serum er Niveas patenterede ingrediens, som reducerer pigmentpletter, imens E-vitamin og celleaktiveret hyaluronsyre giver fugt og udjævner hudens tekstur og tone.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER