Skønhedsfavoritter serum øjne

Costume Skønhedsfavoritter: Serum - Øjne

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Serum - Øjne

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Eye Roll On Serum fra Pure & Care

1 / 3

Eye Roll On Serum fra Pure & Care

Dette anti-age øjenserum er udstyret med en applikator i metal, som blidt masserer og har en kølende og beroligende effekt på øjenomgivelserne.
Læs mere om produktet her.

Boosting Eye Serum fra Yrolí

2 / 3

Boosting Eye Serum fra Yrolí

Yrolí har udviklet et øjenserum, der både opstrammer, udglatter og udsætter hudens aldringstegn – og så er det endda også naturlig, økologisk og bionedbrydelig.
Læs mere om produktet her.

Eye Love Serum fra RAAW By Trice

3 / 3

Eye Love Serum fra RAAW By Trice

Med antioxidanter og koffein på ingredienslisten vækker dette øjenserum dine trætte øjne efter en lang nattesøvn. Formularen sænker hævelse og lysner mørke rander.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER