Skønhedsfavoritter_2022_Kat_33

Costume Skønhedsfavoritter: Serum - Udsat hud

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Serum - Udsat hud

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Australian Bodycare blemish serum

1 / 3

Blemish Serum fra Australian Bodycare

Niacinamid, zink og tea tree oil er hovednavnene på ingredienslisten i dette serum, som er udviklet specielt til at hjælpe med at bekæmpe urenheder.

Body Serum fra Relevant

2 / 3

Body Serum fra Relevant

Specielt for dette serum er, at det kan bruges på hele kroppen – og så er det udviklet til at fungere med en bodylotion for ekstra fugt. Formularen indeholder en lang række aktive ingredienser, som har en effektiv virkning på særligt udsatte og sarte områder.

Blemish Clarifying Treatment fra Murad

3 / 3

Blemish Clarifying Treatment fra Murad

Kombinationen af beroligende ekstrakter, som reducerer irritation og tørhed, samt salicylsyre, der forebygger dannelsen af nye urenheder, gør dette gelserum til en ægte problemløser, når det kommer til uren hud.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER