Skønhedsfavoritter shampoo

Costume Skønhedsfavoritter: Shampoo

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Shampoo

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Balancing Shampoo fra Hårklinikken

1 / 3

Balancing Shampoo fra Hårklinikken

Denne shampoo renser blidt hovedbunden og efterlader håret rent og glansfuldt takket være naturlige olier fra sennepsfrø. Da den ikke indeholder hverken parfume, farve eller silikone, kan den bruges af alle hårtyper.

Herbal Mint Shampoo fra Rudolph Care

2 / 3

Herbal Mint Shampoo fra Rudolph Care

De økologiske grønne urter, som er på ingredienslisten i denne shampoo, hjælper med at styrke både hår og hovedbund. Den har en mild og og frisk duft af mentol, der aktiverer sanserne og giver et lille strejf af wellness til din baderutine.

No-Rinse Micellar Cleanser fra Alterna

3 / 3

No-Rinse Micellar Cleanser fra Alterna

Hårrens er ikke kun skummende shampoo – det er denne innovative creme-til-pulver rens et bevis på. Når du arbejder den ind i håret, renser og affedter den helt uden brug af vand.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER