Skønhedsfavoritter_2022_Kat_2

Costume Skønhedsfavoritter: Skøn indefra - Hud, hår og negle

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Skøn indefra - Hud, hår og negle

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Inner Beauty Probiotic fra Kunkeei

1 / 4

Inner Beauty Probiotic fra Kunkeei

Det særlige ved dette kosttilskud fra Kunkeei er den rige formular, som indeholder ti forskellige stammer af levende mælkesyrebakterier, der bringer huden i balance.

Hair Volume Gummies fra New Nordic

2 / 4

Hair Volume Gummies fra New Nordic

Trænger både hud, hår og negle til lidt kærlighed? Snup to daglige tabletter af dette tilskud, som henter hjælp fra agerpadderok, ølgær og zink.

Hair & Nails Vitamins fra VitaYummy

3 / 4

Hair & Nails Vitamins fra VitaYummy

Er du glad for kombinationen af lækker smag og ingredienser, der styrker negle og hår? Så prøv de små lokkende vingummibamser.

Hair Kapsler fra Berthelsen Beauty Bear

4 / 4

Hair Kapsler fra Berthelsen Beauty Bear

Kapslerne fra Berthelsen Beauty Bear er nemme at synke og indeholder en rig blanding af veganske ingredienser, som giver dig smukt og stærkt hår.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER