Skønhedsfavoritter kollagen

Costume Skønhedsfavoritter: Skøn indefra - Kollagen

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Skøn indefra - Kollagen

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Olsoskinlab

1 / 4

The Solution Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab

Kollagen er en af hudens vigtigste byggesten, og du kan bidrage til at opretholde hudens naturlige indhold af kollagen med dette smagsneutrale kollagentilskud, som nemt kan blandes i din foretrukne mad eller drikke.

newnordiccollagen

2 / 4

Collagen Shot fra New Nordic

Få smuk hud indefra med flydende kollagen. New Nordic har udviklet et velsmagende kollagen-shot, der gør det superlet at indtage den rette dosis kollagen i en travl hverdag.

Collagen Shake fra Amazing Space

3 / 4

Collagen Shake fra Amazing Space

Bland to teskeer af dette smagsneutrale kollagenpulver i din juice eller smoothie om morgenen. Det har en skøn smag af granatæble, og så indeholder det kisel og C-vitamin, som er kendt for at bidrage til dannelse af kollagen i huden.

Collagen Pure Skin fra Livol

4 / 4

Collagen Pure Skin fra Livol

Stjerneformede vingummier med smag af papaya. Livol har gjort det til en sand fornøjelse at indtage det daglige kollagentilskud.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER